Termeni si conditii

Administrator magazin online

Appius Ltd.
7 Bell Yard
London WC2A 2JR
United Kingdom (Marea Britanie)

Company number 08664927

Vanzator (furnizor de bunuri)

FIONNISE s.r.o.
Sluneční 538
252 46 Vrané nad Vltavou
Česká republika (Republica Ceha)

IČ 08565171

Termeni generali

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.electrosoc.eu, Appius Ltd. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.electrosoc.eu este proprietatea Appius Ltd. (denumit în continuare „Administrator“).

Administrator garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.electrosoc.eu, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Administratorului fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Administratorului, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: info@electrosoc.eu. Administratorul va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Administrator și Vanzator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Administratorul cu o cerere scrisa, datata si semnata. Administratorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Nu trimitem mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele oferite pe www.electrosoc.eu nu sunt contrafacute.

Administrator si Vanzator garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.electrosoc.eu beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre magazin online. Pachetele sunt trimise din Republica Ceha. Metode și prețurile de transport sunt listate pe această pagină.

Pentru comenzile ce depasesc 500 Lei, transportul este gratuit .

Livrarea se face prin reteaua de distributie Coletaria sau Fan Courier sau DPD Courier.

Plata produselor comandate prin www.electrosoc.eu se poate face astfel: in numerar la livrare.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Informatii privind DEEE

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), se impune scoaterea din uz corespunzatoare a echipamentelor electrice si electronice. Scopul este acela de a preveni potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoase.

Simbolul DEEE care insoteste produsul indica faptul ca aparatele electrice si electronice vechi nu trebuie aruncate impreuna cu deseurile municipale nesortate. Dupa ce aparatele si echipamentele au ajuns la sfarsitul duratei lor de functionare, ele trebuie colectate in centre speciale puse la dispozitie de catre o societate autorizata in colectarea deseurilor.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de SOF SERVICE, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: info@electrosoc.eu. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Administrator pentru utilizarea acestui site.

Administratorul verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Act de renunțare

Majoritatea produselor de pe acest site pot fi vândute numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani (vezi restricțiile de vârstă ale produsului). 

Vânzătorul și administratorul nu sunt responsabili pentru pagubele cauzate de utilizarea produselor. Cumpărătorul este obligat să folosească produsul în conformitate cu legislația țării în care este. Cumpărătorul ste obligat să cunoască legislația relevantă.